Produkter og løsninger

img-shopping

Infostandere

Offentlige computerterminaler med touch screen, som kan bruges til at hente information om lokale og servicetilbud. Læs mere


Plastic cards

Medlems- og adgangskort

Praktiske plastkort til kunder og medarbejdere med virksomhedens design, magnetstribe, stregkode, chip mv. Læs mere
 • Testimonial

  Carsten Dibbern

  About Carsten Dibbern

  Dibbern Software er ejet af Carsten Dibbern, som har mere end 25 års erfaring fra biblioteks- og softwarebranchen. Carsten er uddannet bibliotekar og har arbejdet med salg, projektledelse og service management i 16 år, bl.a. som Account Manager og Service Delivery Manager hos DDE og Fujitsu.

  Dibbern Software blev startet i oktober 2010 med det formål, at forbedre institutioners serviceniveau og tilgængelighed.

 • Testimonial

  Dibbern Software

  About Dibbern Software

  Dibbern Software er et IT-firma specialiseret i guidesystemer til biblioteker, sygehuse, indkøbscentre og andre offentlige bygninger med mange besøgende.

  Vores computerbaserede produkter har til formål, at gøre det nemmere og hurtigere for besøgende at finde rundt i institutionen. Vi guider de besøgende ved hjælp af interaktive kort og informationer på touchskærme samt via skiltningssystemer.

  Selvkørende besøgende betyder, at institutionens medarbejdere kan bruge mere tid på deres kerneopgaver.

  Sådan arbejder vi

  Vi analyserer de individuelle muligheder og skaber et skræddersyet, veldesignet guide- og informationssystem til institutionen, baseret på pædagogiske principper og de besøgendes behov.