Låner- og adgangskort

Library and access cards

Plastikkort for brugere og medarbejdere

Mange biblioteker anvender plastkort som lånerkort til børn, så børnene ikke skal have ansvaret for at have sygesikringskort med sig på biblioteket. Et andet anvendelsesområde er personale- og adgangskort, der kan bruges til at åbne døre til kontorområder eller købe mad i kantinen.

I samarbejde med vores partner RD Data leverer vi Danmarks hurtigste og billigste fortrykte plastkort i uovertruffen kvalitet. Levering sker normalt indenfor 2-5 arbejdsdage.

RD Data producerer plastkort med eller uden farveprint, magnetstribe, chip som Em4102, Mifare S50, Desfire m.fl. samt med underskriftpanel, stregkode m.m.

Plastkort med tryk

Allerede fra oplag på kun 100 stk. kan det betale sig at få produceret plastkort med 4-farvet tryk. Kortene kan så efterfølgende tiltrykkes de oplysninger, der er behov for så som: navn, foto, adresse, kundenr., underskriftpanel, stregkode, kodning af magnetstribe, kodning af chip m.m.

Personalisering

Vi kan personalisere kortene for dig. Hvad enten det er medlemskort, som skiftes ud én gang årligt, eller det er lånerkort med en løbende tilgang af nye medlemmer, så kan vores servicebureau være behjælpelig med alt, lige fra print af navn på kortene, til print af følgebrev, påsætning af plastkort på følgebrev og efterfølgende kuvertering af emnerne og klargøring til afhentning af Post Danmark.

Vores partner RD Data A/S råder som de eneste i Danmark over en topmoderne produktionslinje til fremstilling af ovennævnte typer kort, hvilket betyder, at vi kan levere danskproducerede kort til særdeles konkurrencedygtige priser i oplag helt ned til 100 stk.

Print plastkort selv

Med en plastkortprinter kan du selv personalisere og kode kortene med de oplysninger, du har behov for. Sammen med RD Data tilbyder vi en stribe forskellige kortprintere. Se mere på RD Datas hjemmeside.

Plastkort i mange farver med chip, magnetstribe, stregkode...

Kortene fås i mange farver samt med chip, magnetstribe, stregcode og andre features