Museer

Museer

Pædagogisk vejledning

Giv museets besøgende muligheden for at finde vej til netop den udstilling og de genstande, som de er mest interesserede i. Jo større museet er, desto større er de besøgendes behov for vejledning især ved skiftende udstillinger.

Vi analyserer informationsbehovet og skaber en naturlig og brugervenlig informationsstruktur, som bygger på pædagogiske principper, og som er skræddersyet til behovene i jeres museum. Vores informationssystemer omfatter digitale kort med hjælpefunktioner, WagnerGUIDE og klassisk skiltning. Alt er specielt designet til at være nemt at bruge af folk i alle aldre. Desuden er der tænkt på handicappede ved udviklingen af produkterne.

Vores web-baserede informationssystemer kan implementeres på computere, monitorer og touch-skærme i hele bygningen. Brug vores unikke platforme til at vise interaktive kort, vejledningsinformation/piktogrammer og oplysninger om udstillinger.

Skiftende udstillinger – hurtig tilpasning

Mange museer viser skiftende udstillinger ved siden af den permanente samling. WagnerGUIDE er meget fleksibel og giver mulighed for hurtige ændringer og opdateringer samt yderligere on-site information om lokalernes brug. Alle ændringer er tilgængelige med øjeblikkelig virkning.

Vores produkter er nemme at bruge og forbedrer adgangen til dit museum. De er designet ved hjælp af pædagogiske principper og omfatter et content management system, der gør det nemt at opdatere.

For mere information, ring venligst til Carsten Dibbern på +45 4084 7900.