Sygehuse

Sygehuse

Hæv serviceniveauet og tilgængeligheden på jeres hospital eller sygehus

WagnerGUIDE systemet er det perfekte informationsværktøj til vejledning af både patienter og besøgende på jeres hospital. Selvbetjeningsterminaler kan placeres strategisk i lobbyen og ved alle indgange til bygninger og afdelinger, så de besøgende kan finde vej hurtigt og effektivt. Dette er især vigtigt i store hospitalskomplekser bestående af et større antal fleretages bygninger, som det ofte er tilfældet.

Få besøgende og patienter til at føle sig bedre tilpas

For de fleste patienter og deres familier er et hospitalsophold en stresset situation. Mens patienterne normalt bliver hjulpet af personalet, er besøgende nødt til selv at finde vej. I store hospitalskomplekser, kan det være en ekstra belastning at skulle finde den rigtige afdeling og den rigtige stue.

Vi vil udarbejde et brugerinformationssystem, der bygger på pædagogiske principper, og som er skræddersyet til behovene i jeres hospital eller klinik. Vores informationssystemer omfatter digitale kort med hjælpefunktioner, WagnerGUIDE og klassisk skiltning, og er specielt designet til at være nemme at bruge af folk i alle aldre, herunder handicappede.

Klar til fremtiden: Check-in og betalingssystem

WagnerCHECK-IN gør patienter i stand til at checke ind på et hospital via selvbetjeningsterminaler i hospitalets lobby. Alternativt kan patienter checke ind via internettet endnu inden de forlader hjemmet. WagnerCHECK-IN er fremtidssikret, idet den også omfatter et modul til at betale behandlingsrelaterede gebyrer som en del af check-in proceduren.

Check-in systemet er integreret med WagnerGUIDE informationssystem og klar til at vise – og printe – on-site kort samt check-in dokumenter og kvitteringer.

Ved at integrere WagnerGUIDE og WagnerCHECK-IN systemet i en af vores infostandere med en printer, kan I tilbyde både patienter og besøgende den perfekte selvbetjeningsterminal i hospitalets lobby.

For mere information, ring venligst til Carsten Dibbern på +45 4084 7900